Вилхелм Eicker eK


Tersteegenstrasse 25-ти
42653 Солинген , Германија
Тел:. + 49-212-38284-0
Факс: +-49 212 3828444-
контакт: Томас Ејкер
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://eicker.com
Ажурирано: 01.07.2022
Член од: 18.08.2016

Нашата компанија е основана во 1928 година од г. Вилхелм Ајкер. Нашата локација за производство е Солинген / Германија, центарот за производство на прибор за јадење во Германија.

Веќе 90 години името EICKER се залага за висококвалитетни ножеви, специјално произведени за трговија со месо и угостителство. Денес EICKER е брендот „1“ за овој вид ножеви во Солинген.

Ние обработуваме само молибденски челици кои се најдобри во светот. Острењето на сечилото и следните чекори на производство се вршат на најновите машини за ЦПУ. Рачките за ножеви се направени за работа без замор, безбедност и ефикасност. Тие се изработени од полиамид и достапни во различни бои.

Ние ги извезуваме нашите производи во повеќе од 25 земји и сме меѓу водечките производители на професионални високо-технолошки ножеви за касапи.

Опсегот вклучува сите видови ножеви за касапи, ножеви за коскени и сечење, челици за острење и сите ножеви за угостителската и рибната индустрија. Ние исто така нудиме интересна палета на компоненти како што се пили со ленти, заштитни нараквици за ножеви, ножици, сечила на Скинер, ножеви за пила и многу повеќе.

Новата серија ножеви „Е10“ е еден од најпопуларните ножеви во светот. Искусните касапи и касапи знаат за квалитетот и ефикасноста што оваа рачка ја пренесува и гарантира побезбедна работа. 

Сите наши ножеви имаат индивидуален број на ножот за да се обезбеди следливост. Нашиот нов матричен систем може да се прочита со скенер. Ние ја нудиме оваа услуга бесплатно, која се повеќе ја бараат професионални корисници во месната индустрија.

Ова е краток вовед во нашата компанија. Посетете ја нашата веб-страница за повеќе информации www.eicker.com  Со нетрпение ја очекуваме вашата посета на IFFA сала 9.0 C20. 

 

blue_egger_knife.png


Клучни зборови: нож за коски | Касапски нож | Нож за живина | Нож на готвач | Нож | Касапски нож | Ракавици за заштита од убоди | Острење челици | Нож за колбаси и шунка | Нож за сечење