афион GmbH


_ Ние сме донатори иновативни решенија и да ви помогне не само во економскиот конверзија на вашата актуелна хигиенски барања за обезбедување на квалитет. Ние сме среќни да ве известам за слабостите во хигиенски производи, оперативни и персоналот.

REICH GmbH


_ Reich Fördertechnik GmbH со седиште во Großkarolinenfeld произведува сложени, индивидуални транспортни системи за месната и живината ...

Frontmatec хигиена GmbH


_ Frontmatec Hygiene GmbH - Инжинерска канцеларија за хигиена и прехранбена технологија. Прилагодени решенија за хигиена и автоматизација за прехранбената индустрија и другите хигиенски индустрии, како и за снабдувачката индустрија.

Rotogal GmbH


_ Хигиена палети кутии за Fleischwirtschaft.- мазна одобрени внатрешна и Außenwände- Хигиенски и лесен-за-чистење Робустен и долговечноста Три-слој изградба на ЈП ЕУ / FDA

Höcker GmbH


_ Месо куки, материјал за ракување, празни кука системи за чистење, палети камиони, кабинети и маси, отпадоци и палети.
« почеток Претходно 1 2 следниот крајот »