Еберхардт GmbH


Eichendorffstr. 5
91586 Lichtenau ,
Тел:. + 49 9827 354
Факс: + 49 9827 7504
Е-пошта:
веб-страница:
Ажурирано: 24.09.2014
Член од: 24.09.2014

Клучни зборови: фабричка опрема | преси за месо | обликување со компресија | Машини за правење шунка | Месарски машини | производствен капацитет