Rotogal GmbH


Dorfstr. 77
49849 Wilsum , Германија
Тел:. 49 5945 9959 - 240
Факс: 49 5945 9959 - 249
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.rotogal.de
Ажурирано: 22.06.2016
Член од: 25.01.2015

Ние сме на ANUGA FOOD TEC 2015 во Келн од 24. до 27. Март 2015. 

Со нетрпение очекуваме да ве видиме на нашиот кабинет бр. F-109 / E-108 во салата 8.

Масовно стока Dortmund 2015 во 04. и 05.November 2015. Повторно, ние сме застапени. 

Ќе нè најдете на нашиот штанд S13 - 6 во салата 6


Клучни зборови: контејнер со месо | Месна индустрија | Хигиенски кутии | Индустриски кутии | Вагон за сечење