vpool Германија GmbH


_ vpool нуди целосен пакет на услуги по должината на целиот синџир на снабдување, од обезбедување на контејнери за прочистување и рециклирање. Во Пан-европска мрежа на транспортни растојанија се сведени на минимум и да се избегнуваат.

Plastibac (продажба канцеларија Linum Europe GmbH)


_ Plastibac е снабдувач на Europaïscher Kunststof контејнери, палети и контејнери, како E2 кутии, погоден за повеќето од месната индустрија и индустријата за храна. Linum Европа е продажбата канцеларија за Plastibac во Германија и Австрија.

Густав Елерт ГмбХ & Ко КГ


_ Ehlert е прометот на големо со месар материјали и потребите на производството на храна.

Rotogal GmbH


_ Хигиена палети кутии за Fleischwirtschaft.- мазна одобрени внатрешна и Außenwände- Хигиенски и лесен-за-чистење Робустен и долговечноста Три-слој изградба на ЈП ЕУ / FDA
« почеток Претходно 1 2 3 4 5 6 7 следниот крајот »