афион GmbH
Stadion am 4
58540 Meinerzhagen ,
Тел:. + 49 (0) 23 54 / 94 45 0-
Факс: + 49 (0) 23 54 / 94 45 299-
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: https://www.mohn-gmbh.com
Ажурирано: 10.01.2024
Член од: 10.10.2012

Mohn GmbH испорачува иновативни и прилагодени комплетни решенија од хигиенска технологија до технологија за чистење до опрема за работа за индустријата за преработка на месо ширум светот од 1998 година. Компанијата, со седиште во Мајнержаген, во областа Бранденбург во Зауерланд, нуди особено решенија за лична хигиена, кои се развиваат заедно со клиентот во зависност од проектот.

 

Од технички совети, развој и конструкција до индивидуално производство - без разлика дали се обновуваат постоечките операции или нова градба, специјалистот за хигиена Mohn GmbH ве поддржува во економското спроведување на вашите тековни хигиенски барања и со задоволство ве советува за слабите точки во Производ, оперативна и лична хигиена.

 

Mohn GmbH нуди специјална услуга преку прецизни мерења на лице место преку нивните специјалисти советници. Монтажата ја врши внатрешен сервисен персонал.

 

Искористете ја нашата помош кога станува збор за планирање структурни мерки. Ние сме професионалци овде.


Клучни зборови: објект за месарница | Дезинфекција на раце / хигиена на раце | Месарница за хигиена | Хигиенски брави | Лична хигиена | Полици | Системи за чистење | Плакари | Табели | мијалник