Höcker GmbH


Wernher-von-Braun-Str. 6
49134 Валенхерст ,
Тел:. +49 5407/890 - 0
Е-пошта:
веб-страница:
Ажурирано: 29.08.2013
Член од: 10.10.2012

HÖCKER GmbH - Опрема од нерѓосувачки челик

од кука за месо, за Оперативни капацитети, транспортни средства како што се камион за палети und  пополнување на автомобили право до Хигиенски брави и комплетно Кука -транспортери вклучувајќи Чистење на кука Овде има широк асортиман на производи.

Клучни зборови: деловен објект | Кука за месо | Камион за палети