Frontmatec хигиена GmbH
На Tigge 60 b + c
59269 Beckum ,
Тел:. + 49 25 21 / 85 07 - 0
Факс: + 49 25 21 / 85 07 - 90
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.itec-hygiene.com
Ажурирано: 06.03.2023
Член од: 01.07.2013

Frontmatec Hygiene GmbH, со седиште во Бекум, е дел од меѓународната групација Frontmatec. Ова развива скроени по мерка и индивидуални решенија за прехранбената индустрија и другите хигиенски чувствителни индустрии, како и за комуналната индустрија.

ITEC е силна марка на групацијата Frontmatec. ITEC е бренд за поделба на иновативни хигиенски машини и решенија под чадорот бренд Frontmatec од 2017 година. Марката се појави од ITEC GmbH во Бекум, лидер на глобалниот пазар за системи за лична хигиена за прехранбената индустрија и ергономски помагала за работа.

Портфолиото на брендот ITEC се движи од модуларни системи за чистење и дезинфекција до строги системи за контрола и сеопфатни канали за хигиена. Во областа на хигиената на храната, асортиманот започнува со производи за чистење и дезинфекција на рацете, системи за чистење ѓони, системи за чистење ножеви и престилки и се протега до чистење на површини без хемикалии преку UVC тунел.

Во соработка со клиентот, се креираат индивидуални и ориентирани кон иднината севкупни хигиенски концепти - од првата консултација, првиот концепт и производството до завршувањето и инсталирањето.


Клучни зборови: дезинфекција на рацете | Хигиена на рацете | Хигиена | Хигиенски брави | Држач за ножеви | исчистете и стерилизирајте | Лична хигиена | Системи за чистење | Закачалка и фен за чизми | мијалник