Lumbeck & Wolter GmbH & Co. KG
Линде 72,74
42287 Вупертал , Германија
Тел:. 0049202246510
Факс: 00492022465165
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.lumbeck-wolter.de
Ажурирано: 07.01.2022
Член од: 03.05.2016

Лумбек и Волтер - Квалитетот, постојаната услуга и континуираниот развој не издвојуваа скоро 100 години.

Нашата комплетна технички знаења гарантира нашата работа и нашата конкурентска предност markrt. Бидејќи ние сме доволно за ефикасно и евтино да се произведуваат големи - доволно мал за да бидат флексибилни и индивидуално.

Со нашите современи машини и опрема и за управување со квалитет во согласност ние се гарантира оптимална работа.

Преку силна акции достапност на стандардни производи е овозможено кратко време на испорака.

Највисок квалитет и функционалноста на нашите производи е нашата главна цел.
Исто така, развојот и напредокот е тема која ветува дека во нас и на нашите клиенти од 1920 најголемиот перформанси. систем (сертификат за управување со квалитетISO 9001: 2015) И систем за управување со животната средина (ИСО 14001: 2015) Ни помага да се обезбеди највисоко можно процесот на сигурноста.

Покрај нашите стандардни производи, ние исто така, производство посебни решенија во согласност со барањата на клиентите.


Клучни зборови: нож за режење | Бенд видов сечила | алати за сечење | Двоен нож | Фин хеликоптер | Бендот на Касап виде сечила | Месарни додатоци | Лак за касапи | Мелница за месо | Делови за мелење месо | Нож на портата | плоча за дупки | нож | Коска кружна пила | Нож за секач | L&W | Перфориран диск | Перфорирани дискови | Лумбек & Волтер | Лумбек и Волтер | Ножеви и перфорирани дискови | делови за мелење | плоча | пред машина | Квалитет | Менаџмент на квалитет | Сечила за деринирање на сланина | Нож за волк | Делови за волк | Волтер