Lumbeck и Wolter GmbH & Co.


_ Lumbeck и Wolter GmbH & Co. KG 1920 е специјализирана во производство на алати за сечење на месо брусилки. Нашата богата со техничко знаење за нашата работа и нашата конкурентска предност. Квалитетот е разликата!

Зико Цимерман GmbH & CO. KG


_ Од 1866 е Зико започнуваат од Remscheid за најдобар квалитет и клиент-ориентирани услуги. Не само во производството. Од пребарување преку прифаќање цел, производство на инспекција и превозот, на секој чекор секогаш треба да биде да се постави барања стандарди.

BEEKETAL


_ Малиот опрема од А-Z. Knochenbandsäge, мелење опрема, Vakuumiermaschinen, колбас филер, месо брусилки, колбас Клипер, сечење и многу повеќе.