Lumbeck & Wolter GmbH & Co. KG


_ Lumbeck & Wolter GmbH & Co. KG е специјализирана за производство на алати за сечење мелница за месо од 1920 година. Нашето широко техничко знаење ги обезбедува нашите перформанси и нашето водство на пазарот. Квалитетот е разликата!

Zico Zimmermann GmbH & CO. KG


_ Од 1866 е Зико започнуваат од Remscheid за најдобар квалитет и клиент-ориентирани услуги. Не само во производството. Од пребарување преку прифаќање цел, производство на инспекција и превозот, на секој чекор секогаш треба да биде да се постави барања стандарди.

BEEKETAL


_ Малиот опрема од А-Z. Knochenbandsäge, мелење опрема, Vakuumiermaschinen, колбас филер, месо брусилки, колбас Клипер, сечење и многу повеќе.

Maschinenfabrik KG Seydelmann


_ Секачи, миксери, брусилки, емулгатори и целиот производни линии: господар месар и индустриска производителите на месо од сите големини работат најдете во Maschinenfabrik KG Seydelmann соодветни машина. Се одлучат за најдобрата технологија која машина има да понуди.