Zico Zimmermann GmbH & CO. KG
Розенталштрасе 10-14
42899 Ремшајд-Лутринхаузен ,
Тел:. +49 (0) 2191/95 72 - 0
Факс: + 49 (0) 2191 / 5 05 96
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.zico.de
Ажурирано: 07.02.2023
Член од: 15.09.2013

Повеќе од 145 години искуство во преработка на челик зборуваат сами за себе. Традиција и модерност во совршена комбинација! Без разлика дали сериско или еднократно производство - брзината и функционалноста се секогаш во преден план. Покрај тоа, високата достапност на залихи е дел од квалитетот на испорака што можете да го очекувате од Zico.

Имајте нè на збор - најдобро од сè, јавете се на 02191-5711


Клучни зборови: вметнете прстени | сечила за потсмев | нож за сечење | Ножеви и перфорирани дискови | Пилање | ножеви за пила | сет на делител