Luckfiel и човекот GmbH


_ Партнер на бизнисот со храна за повеќе од 100 години. Трговија на големо месо потреба. Филијали во Берлин (Löbert и син) и Coesfeld (Athmer и Liedt)

Höcker GmbH


_ Месо куки, материјал за ракување, празни кука системи за чистење, палети камиони, кабинети и маси, отпадоци и палети.