BETTCHER GmbH
Pilatusstrasse 4
6036 Dierikon , Швајцарија
Тел:. +41 41 348 02 20
Факс: +41 41 348 02 29
контакт: Г-дин Грегор Томала (управен директор)
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.bettcher.com
Ажурирано: 13.10.2021
Член од: 29.08.2013

Bettcher GmbH од Dierikon во Швајцарија е европска подружница на американскиот Bettcher®Индустрии, еден од водечките развивачи и производители на иновативни прецизни алатки за сечење и кастри. Овие се приспособени на потребите на прехранбената индустрија, рестораните и комерцијалните кујни во сегментот за храна. Иновативните тримери и деструкти за употреба во месото, живината и рибната индустрија се карактеризираат со исклучителни перформанси, ергономски дизајн и економична потрошувачка на енергија. Најдобра услуга и тесна соработка со своите клиенти се за Bettcher®многу централно. Корисниците имаат корист од највисокиот квалитет на производот, огромното знаење во индустријата, брзата достапност на резервни делови и брзиот развој на специјални решенија за специфични технички предизвици на лице место.Со Quantum FlexTM Тример и Квантна СкинерTM Специјалистот за преработка на месо го проширува своето портфолио со уште два производи, кои убедуваат со поедноставно ракување и поефикасно користење на енергијата.

Bettcher_Quantum_Skinner_motor.png
Quantum FlexTM тример- флексибилна употреба на сите Bettcher мотори (Фото: Bettcher GmbH)

Bettcher_Quantum_Flex_Trimmer_motors.png
Квантна рачна одржувана СкиннерTM -90 проценти заштеда преку електричен погон наместо компримиран воздух (Фото: Bettcher GmbH)


Клучни зборови: алатки за касап | Кружен нож | Алати за сечење за преработка на месо | Тајмер