Хајнц Маркел ГмбХ & Ко КГ


Рингстрас 3
49134 Валенхерст , Германија
Тел:. + 49 5407 8989 0
Факс: + 49 5407 8989 79
контакт: Дирк Маркел
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница:
Ажурирано: 16.03.2021
Член од: 24.06.2013

Компанијата Маркел произведува куки со месо за индустријата на кланиците од 1965 година. Со текот на годините, следеше изградба на празни системи за подвижни куки и празни системи за чистење куки.

Професионалното управување со празни куки е надополнето со системи за чистење со одлични перформанси за чистење. Дури и силното валкање и прицврстување на влакната или старите етикети не е проблем.

Дури и стапки на проток на 2.000 разнесувачи на колење на час се можни. Контролирана со PLC и секако економична и еколошка.

Можни производи по нарачка.

Клучни зборови: фабричка опрема | Евро кука | Кука за месо | Камион со палети од не'рѓосувачки челик | Празни системи за подвижни куки | Празни системи за чистење куки | Кука за говеда | Производи по нарачка | Кука за распрскувач