Foodsystec eG


Niederstrasse 126а
54293 Трир , Германија
Тел:. + 49 651 99633088
Факс: + 49 651 99633089
Е-пошта:
веб-страница:
Ажурирано: 24.09.2014
Член од: 24.09.2014

Клучни зборови: касапни ленти | Мелници за месо и додатоци | Машини за сечење | Управување со стоки - софтверски решенија