BIRGROUP Holding GmbH & Co. KG
Петергоф 1
23560 Lubeck , Германија
Тел:. + 49 451 / 611 699 0
Факс: + 49 451 / 611 699 99
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.birgroup.de
Ажурирано: 06.09.2021
Член од: 30.06.2015

Кориснички услуги од еден извор

На BIRGROUP е еден од водечките провајдери во Германија ефективно индустриско чистење- Особено во секторот за храна / непрехранбени, професионален менаџмент зграда, ефикасна услуга на персоналот како и сигурен безбедност претпријатие. Со четири специјализирани компании и вработени во 5.000, ние сме достапни 24 часа на ден и во секое време. Од 4 година!

Нема работа е туѓо за нас. И секој проблем може да се реши за нас. Во вашите сетила! Без разлика. Во месо и прехранбената индустрија, трговија и трговија или администрации и услужни фирми Ние сме таму, кога, каде и како сакате да го користите нашите услуги.

Добрата репутација е обврска, а квалитетот е одличен! Наше сертифицирано управување со квалитет според DIN EN ISO 9001: 2008; ISO 14001: 2004, ISO 22000: 2005 како и нашата „внатрешна ревизија“ ви даваат сигурна сигурност дека сите работни процеси во рамките на BIRGROUP поминуваат низ непречена контрола на квалитетот и може да се проверат во секое време. Во ваш интерес. И да ја зачуваме нашата добра репутација.

 

BIRFOOD GmbH & Co. KG е член на SEDEX и е извршен ревизија според строгите упатства за SMETA во областа на условите за работа, платата на вработените, усогласеноста со здравствените, безбедносните и еколошките стандарди и етичките деловни практики. Социјалната ревизија на SEDEX е извршена според упатствата за SMETA 4-столбови (SMETA 4-столба) од независни, државно одобрени ревизори од TÜV Rheinland CERT GmbH. TÜV Rheinland е одобрен член на Групацијата на ревизорски компании SEDEX.

 


Клучни зборови: управување со објекти | Хигиенски стандарди | Индустриско чистење | Кадровска служба | Корпоративна безбедност