Intech Меѓународниот A / S
Ерхервспаркен 16
9700 Броендерслев , Данска
Тел:. +45 96 46 76 00
контакт: Стефан Ленџијан
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.intray.dk
Ажурирано: 13.09.2021
Член од: 01.12.2015

Можеме да се распаднеме!

Со гордост можеме да ви ја понудиме новата генерација на автоматски десактери. Неколку патенти и обемни истражувања се насочени кон развојот на системот за разоткривање INTRAY. INTRAY нуди сè што би очекувале од вашиот destacker. Брз е, лесен за употреба и единствениот растворувач на пазарот што може да се исчисти темелно и без напор.

Ние можеме да го направиме тоа поинаку!

 

Ние развиваме и произведуваме уреди за подигнување и навалување за употреба во прехранбената индустрија. Целта - најголема можна леснотија на работа, намалување на трошоците и зголемување на продуктивноста. Столбовите за едноставна, ефикасна и безбедна функција на нашите уреди за подигнување и навалување од Данска се долгогодишно искуство.


Клучни зборови: кригла | Дански | Уништување | Живина | Мелено месо | Уреди за подигнување и навалување | Хигиена | Хигиена и чистота | Чинии | Брзо