Suhner Абразивни Експерт AG


_ Suhner Абразивни Експерт AG - тример од Швајцарија. Постојните повеќе од 100 години меѓународен Suhner група од Швајцарија е исто така, успешно со години со тример работи за преработка на месо индустрија.

REICH GmbH


_ Reich Fördertechnik GmbH со седиште во Großkarolinenfeld произведува сложени, индивидуални транспортни системи за месната и живината ...

Creamer ножеви и алатки


_ Јоханес Giesser Месер ГмбХ boning нож, хартија секачи, посебен нож, колбаси и шунка нож, обидете се ножеви, нож хигиена кутии, прободе производи за заштита, острење челик, месо вилушки, нож поставува и многу повеќе.

EFA - Schmid & Wezel GmbH


_ Подобро познати во професионалните кругови под името EFA, Schmid & Wezel GmbH е меѓу лидерите на пазарот во сегментот со целосен асортиман на машини за колење и демонирање од 1934 година.

vpool Германија GmbH


_ vpool нуди целосен пакет на услуги по должината на целиот синџир на снабдување, од обезбедување на контејнери за прочистување и рециклирање. Во Пан-европска мрежа на транспортни растојанија се сведени на минимум и да се избегнуваат.

афион GmbH


_ Ние сме донатори иновативни решенија и да ви помогне не само во економскиот конверзија на вашата актуелна хигиенски барања за обезбедување на квалитет. Ние сме среќни да ве известам за слабостите во хигиенски производи, оперативни и персоналот.

Plastibac (продажба канцеларија Linum Europe GmbH)


_ Plastibac е снабдувач на Europaïscher Kunststof контејнери, палети и контејнери, како E2 кутии, погоден за повеќето од месната индустрија и индустријата за храна. Linum Европа е продажбата канцеларија за Plastibac во Германија и Австрија.