Кале GmbH


_ Кале е еден од водечките светски производители на вештачки црева со седиште во Визбаден. Добри вработени 1500 16 производство на локации во Германија и во странство влакнести црева, пластични кеси, текстил, кожа и мрежи.

Höcker GmbH


_ Месо куки, материјал за ракување, празни кука системи за чистење, палети камиони, кабинети и маси, отпадоци и палети.

Eventum Медиуми / медиумски услуги Рунге GmbH


_ Eventum медиуми е издавач и некоја агенција, со фокус на земјоделството. Компанијата работи во име на различни говедата, коњите и свинско здруженија. Сепак, компанијата исто така, дистрибуира корисни промотивна алатка.

Хајнц Маркел ГмбХ & Ко КГ


_ Производство на месо куки, подвижни системи празна јадица и празни опрема кука-чистење. Ракување и опрема за работа, за вториот круг на месната индустрија надвор палета на производи.