BEEKETAL


_ Малиот опрема од А-Z. Knochenbandsäge, мелење опрема, Vakuumiermaschinen, колбас филер, месо брусилки, колбас Клипер, сечење и многу повеќе.

WERIT пластика В. Шнајдер GmbH & Co.


_ На Werit пластика В. Шнајдер GmbH & Co.KG е основана 1949. Низ цела Европа, повеќе од вработените 600 / -Innen во девет локации.