Најдобриот квалитет на филмови, термоформирана амбалажа и колбаси, како и кутии директно од производителот или дилерот, купуваат ефтино. Одржливо и еколошко свесно пакување за производители на месна и прехранбена индустрија.

СПМ * Сонце Производи Vertriebs GmbH


_ Ексклузивен германски дистрибутер на SUN PRODUCTS, како што се SUN SPICE обвивки за зачини и рамни фолии, SUN SMOKE чад-импрегнирани обвивки со висока бариера и SUN FLAVOR GOURMET, обвивка од зачини.

Walsroder Црева GmbH


_ На Walsroder Црева GmbH произведува под трговската марка "Walsroder" за повеќе од 80 години квалитет колбас црева за месната индустрија и трговија на традиционалните месар ...

Илпра Германија GmbH


_ Илпра е производител на машини за пакување. Различните машини Илпра произведуваат и продаваат машини Thermoform, Машини Трајселе и системи за полнење. Постои решение за пакување за секое прашање и апликација ......

OSKUtex GmbH


_ OSKUtex е еден од најголемите добавувачи и производители на текстилни капаци изработени од памук и вискоза ширум светот. OSKUtex произведува на три локации во Германија со седиште во Георгсмариенхот во близина на Оснабрик ...

Schinner GmbH


_ Нашата компанија нуди широк спектар на овци, свињи, говеда и Pferdedärmen во сите квалитети и calibers. Ние ги доставуваме солени, подготвени да се пополни, тешко или softtubed во E2 сандаци, буриња, кофи, кеси или кутии во зависност од вашите потреби. Посетете ја нашата webside!

Густав Елерт ГмбХ & Ко КГ


_ Ehlert е прометот на големо со месар материјали и потребите на производството на храна.

Jürging GmbH


_ Основана во годината 1923 Вестфалскиот Gütersloh е Jürging за повеќе од 80 години специјалист по природни црева.
« почеток Претходно 1 2 3 4 5 6 7 следниот крајот »