Лепак етикети за пакување месо или чаши за колбаси во месарницата или месната индустрија директно од производителите, трговците или добавувачите споредени и купуваат преку Интернет.

Бизбера СЕ & Ко КГ


_ Bizerba им нуди на клиентите од трговијата, трговијата, индустријата и логистичкиот сектор светско единствено решение за портфолио на хард-и софтвер околу централната големина "тежина" ...

Поли-клип систем GmbH & Co. KG


_ Најголемиот опсег на машини за клип во светот - автоматски, полуавтоматски, рачни, периферни уреди, автоматизација. Оригинални потрошен материјал - клипови, јамки, етикети, торбички.

KIRATIK GmbH


_ Од 15 години, KIRATIK, со многу страст, креативни идеи и соодветни know-how, ги решава малите и големите ИТ предизвици на повеќе од корисниците на 300 и корисниците на 1000 ...

Касел месо GmbH


_ Fleischereibedarf големо, угостителска опрема, опрема на продавници за храна, сирење одделенија, риба одделенија, ние постави директен продажби, сите само за сечење на месо и одлуки колбаси, директивите на ЕУ советување, имаме се. За кланицата и за ловецот

RSJ Софтвер GmbH


_ Помеѓу другите работи, RSJ Software развива софтвер за создавање на баркод етикети од 1985 и интегрирање на овие во вашите производни процеси.

Ribbeck GmbH


_ Целосно пакување решенија од еден извор, тоа е она што Ribbeck GmbH од 27 години.
« почеток Претходно 1 2 3 следниот крајот »