Вештачки чаури, на пример чаури со колаген или целулозни влакна за сурова колбас, како што се салама за пушење или сушење на воздух, како и чаури за колбаси за варена колбас, како што се ладни кроеви (Лионер, пивска шунка, колбас за пиво) или варен колбас (колбас од црн дроб, црн пудинг, желе, преса за глава) од компании во тест и купување преку Интернет.

СПМ * Сонце Производи Vertriebs GmbH


_ Ексклузивен германски дистрибутер на SUN PRODUCTS, како што се SUN SPICE обвивки за зачини и рамни фолии, SUN SMOKE чад-импрегнирани обвивки со висока бариера и SUN FLAVOR GOURMET, обвивка од зачини.

Walsroder Црева GmbH


_ На Walsroder Црева GmbH произведува под трговската марка "Walsroder" за повеќе од 80 години квалитет колбас црева за месната индустрија и трговија на традиционалните месар ...

OSKUtex GmbH


_ OSKUtex е еден од најголемите добавувачи и производители на текстилни капаци изработени од памук и вискоза ширум светот. OSKUtex произведува на три локации во Германија со седиште во Георгсмариенхот во близина на Оснабрик ...

Густав Елерт ГмбХ & Ко КГ


_ Ehlert е прометот на големо со месар материјали и потребите на производството на храна.

HUKKI


_ Хакфелд и Торличен, основана во 1908 година, е семеен семеен бизнис, сега во четвртата генерација. Обвивки за колбаси HUKKI се произведуваат 80 години.

Рудолф Ферман ГмбХ & Ко КГ


_ Фер човек стои името од 75 години на експертиза и партнерство за преработка на месо. Ние сме третата генерација водени во прометот на големо со месар, угостителство, масовно потрошувачите, лица даватели на услуги и пекара.
« почеток Претходно 1 2 3 4 следниот крајот »