Без разлика дали пакување месо со или без пластика (PA / PE), со или без бариера - за добар рок на траење - ќе ги најдете сите ТОП добавувачи за вашата месарница или фабрика за месо кај нас.

Walsroder Црева GmbH


_ На Walsroder Црева GmbH произведува под трговската марка "Walsroder" за повеќе од 80 години квалитет колбас црева за месната индустрија и трговија на традиционалните месар ...

Илпра Германија GmbH


_ Илпра е производител на машини за пакување. Различните машини Илпра произведуваат и продаваат машини Thermoform, Машини Трајселе и системи за полнење. Постои решение за пакување за секое прашање и апликација ......

OSKUtex GmbH


_ OSKUtex е еден од најголемите добавувачи и производители на текстилни капаци изработени од памук и вискоза ширум светот. OSKUtex произведува на три локации во Германија со седиште во Георгсмариенхот во близина на Оснабрик ...

КТ клип техника GmbH Германија


_ Ние го направија тоа мисија да им понудиме на нашите клиенти на најдобар можен сервис, со прва класа опрема за прва класа производи.

Jürging GmbH


_ Основана во годината 1923 Вестфалскиот Gütersloh е Jürging за повеќе од 80 години специјалист по природни црева.

HUKKI


_ Хакфелд и Торличен, основана во 1908 година, е семеен семеен бизнис, сега во четвртата генерација. Обвивки за колбаси HUKKI се произведуваат 80 години.
« почеток Претходно 1 2 3 4 5 6 7 следниот крајот »