Кале GmbH


Rheingaustrasse 190-196
65203 Визбаден ,
Тел:. + 49-611-962-07
Е-пошта: Само за регистрирани корисници
Веб-страница: Само за регистрирани корисници
Ажурирано: 12.11.2021
Член од: 18.03.2015

опсегот

кожи влакна: Случаи направени од регенерирана целулоза и влакна хартија, пропустливи на вода и чад. Нало е водечки бренд за парчиња сурова колбаси и пушеле шунка, достапен во многу различни оценки помеѓу умешноста и кожурноста. Покрај тоа, внатрешно обложената влакнеста црево Нало Топ како референтно покритие за занаетчиска и варена колбас.

пластични ракавите: Единечни и повеќеслојни полиамидни и полиетиленски обвивки во безброј типови, калибри и бои. Многу специјалитети во однос на еластичноста, месото, бариера или пропустливост. Печатењето и пакувањето го прават вештачкото куќиште индивидуален производ од марка.

трансфер на случај: Трансферот на боја, чад, арома и зачини од цревата на месен производ за време на готвењето или зреењето ја зголемува продуктивноста. Од различни носачи материјали како што се влакна црево, пластика и текстил, цревата се прилагодува на соодветното барање.

текстил кожи: Традиционалниот изглед е комбиниран со модерна функционалност. Од салама до колбас на црниот дроб, секоја замислива боја, печатење и форма може да ја зголеми желбата на потрошувачот да купи.

Netzdärme: Покрај боите и аромите, структурите можат да се конфигурираат на површината на месни производи. Карактеристичните модели на варена колбас и варена шунка го будат апетитот.

Stichwörter: Cellulosedarm | Faserdärme | Netz-Hüllen | Schwammtücher | Transferhüllen | Wursthüllen