Споредете ги термоформените филмови и тврдите филмови производители / дилери / добавувачи за преработка на месо или колбаси од самопослужување во висок квалитет директно на Интернет и купете евтино.

Вебер Maschinenbau GmbH Breidenbach


_ Вебер групацијата е една од водечките компании во машинското инженерство во индустријата за преработка на месо и сирење. Вебер портфолиото вклучува лизгачи, машини за пакување, кожарници, роботика на храна и многу други производи.

Илпра Германија GmbH


_ Илпра е производител на машини за пакување. Различните машини Илпра произведуваат и продаваат машини Thermoform, Машини Трајселе и системи за полнење. Постои решение за пакување за секое прашање и апликација ......

Мико-Hordijk пакување GmbH


_ Мико-Hordijk е вашиот специјалист во областа на филмот истиснување, термоформоване, и шприц технологија, со или без IML. Во прилог на изборот на слободни ПП и APET производи, ние им помагаме на нашите клиенти се развие кориснички пакување решенија од концепт до сериско производство.