Вакуум кеси и месарници во различни големини за вашата месарија и месна индустрија за пакување / созревање на месо и колбаси во ролни или индивидуално спакувани овде на Интернет, евтино и купете.

Landig + Lava GmbH & Co. KG


_ Лава - Стручна вакуум машини и вакуум за месната индустрија - директно од производителот уште 259.- евра! Во прилог на вакуум машини Лава исто така, обезбедува вакуум торба, вакуум ролни и контејнери.

Касел месо GmbH


_ Fleischereibedarf големо, угостителска опрема, опрема на продавници за храна, сирење одделенија, риба одделенија, ние постави директен продажби, сите само за сечење на месо и одлуки колбаси, директивите на ЕУ советување, имаме се. За кланицата и за ловецот
« почеток Претходно 1 2 3 4 5 6 7 следниот крајот »