Landig + Lava GmbH & Co. KG
Валентинштрасе 35-1
88348 Bad Saulgau ,
Тел:. 07581 - 489590
Факс: 07581 - 4895929
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: https://www.la-va.com
Ажурирано: 10.09.2019
Член од: 06.09.2013

Лава – професионални вакуум уреди од 259 евра со бесплатни додатоци во вредност од 70 евра!

Оригиналот од Баден-Виртемберг. Практичните вакуум-машини од Lava работат брзо и ефикасно, а покрај вакумските кеси, контејнерите и теглите можат да се затворат и под вакуум.

Предности за употреба во месарници или во месната индустрија:

- Особено практичен и бара малку простор
- Освен кеси, може да се вакуумираат и ролни, контејнери, кутии и тегли
- Висок вакуум до -0,98 бари
- Дизајн без одржување без дополнителни трошоци (без промена на маслото како кај коморните машини...)
- Поради правосмукалката без комора, може да се исчисти речиси секоја големина на производот
- Можно е 2-кратно и 3-кратно заварување, како и ширина на заварување до 121 cm

И сето тоа со врвен сооднос цена-перформанси од 259 евра (бесплатна достава со вклучен ДДВ)

Повеќе информации, опција за нарачка и филмови со производи може да најдете на:
http://www.la-va.com

Од Лава можете да набавите и вакум кеси и вакуум ролни во преку 80 големини. Повеќе информации се достапни овде: Лава вакуумски кеси


Клучни зборови: вакуумски кеси за месо | Вакуум уреди за месарница | вакуум машини | вакуум пумпи | Вакуумско пакување за месната индустрија