Вакуум кеси и месарници во различни големини за вашата месарија и месна индустрија за пакување / созревање на месо и колбаси во ролни или индивидуално спакувани овде на Интернет, евтино и купете.

Хелмут шеф машини за пакување KG


_ Влезот на оваа компанија беше направен од Fleischportal и служи како општи информации за германската индустрија за месо.

BATANIA Директен GmbH


_ BATANIA DIRECT - угостителски и месо "резерви. Од 25 години професионално за угостителство и крвопролевање индустрија

Флексибилен нација GmbH


_ Флексибилен нација нуди и услуги во развој на флексибилни пакувања решенија во прехранбената индустрија, а особено за пакување на месо и колбаси сите видови на флексибилна амбалажа.