Schinner GmbH


Bogenhauser Стрит 2
85635 Siegertsbrunn ,
Тел:. 08102-786506
Факс: 08102-786508
контакт: Мајкл Schinner
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.schinner-naturdarm.de
Ажурирано: 16.11.2021
Член од: 11.09.2013

Нашата компанија нуди широк спектар на овци, свињи, говеда и Pferdedärmen во сите квалитети и calibers. Ние ги доставуваме солени, подготвени да се пополни, тешко или softtubed во E2 сандаци, буриња, кофи, кеси или кутии во зависност од вашите потреби. Посетете ја нашата webside ..


Клучни зборови: природна обвивка | Природни обвивки | Коњско црево | Коњски црева | Говедско црево | Говедско црево | Црево од овци | Низа овци | Низа овци | Црева од свиња | Црева од свиња