Jürging GmbH


Дисенер ул. 5
33775 Версмолд-Бокхорст ,
Тел:. 0 5423 94350
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.juerging.de
Ажурирано: 18.03.2015
Член од: 16.10.2012

За колбасот

Основана во 1923 година во Гутерсло, Вестфалија, Јиргинг е специјалист за природни обвивки повеќе од 80 години. Со цел природните чаури Jürging да дојдат во свои раце со сите предности во производството на колбаси, Јиргинг става голем акцент на пренесување на своето разновидно знаење за потеклото, видовите, транспортот (увоз/извоз), обработката, употребата и многу повеќе во личните дискусии. .

Јургинг се гледа себеси како специјалист за природни чаури од овчо, говедско и свинско месо.

Клучни зборови: кадрави црева | природни обвивки | Обвивка за овци | свински црева | чаури за колбаси