detajet e punës

Përfaqësuesi i shitjeve (m/f/d) në terren

nxehtë Te paraqitura
pika përmbledhje
 • Emri i kompanisë:
  Nubassa Gewürzwerk GmbH
 • Vende të lira pune:
 • 1
 • Të ardhurat e përafërt: 1-2 vjet
 • Listing në: 30-03-2022
 • Oferta në internet deri në: 31-10-2022
 • ID Job: 4
 • klikoni këtu Për më shumë Njoftimet e punës kjo punëdhënësit

Kompania Nubassa Gewürzwerk qëndron për më shumë se 85 vjet risi në gamën e saj të produkteve.
Ne jemi një kompani e suksesshme, aktive ndërkombëtare në industrinë e erëzave me bazë në Viernheim.
Ne kryesisht prodhojmë produkte për industrinë ushqimore, përzierje erëzash, marinada dhe aditivë dhe i shesim në mbarë botën.

Ne po kërkojmë t'i bashkohemi ekipit tonë të shitjeve sa më shpejt të jetë e mundur
Përfaqësuesi i shitjeve (m/f/d) në terren
në rajonet e mëposhtme:
Fulda - Gießen - Würzburg | Offenburg - Freiburg - Friedrichshafen | Osnabrueck - Hanover - Bremen.

Fusha juaj e përgjegjësisë

 • Këshilla të specializuara dhe mbështetje e pavarur për klientët ekzistues dhe të rinj
 • shpërndarjen e produkteve tona
 • Rritja e shitjeve në zonën e udhëtimit
 • Prezantimi i produkteve dhe teknologjive tona në praktikë
 • Përvetësimi aktiv i klientëve të rinj

Profili yt

 • Mjeshtër Kasap/Teknolog i Mishit
 • Eksperiencë në kasap ose ekuivalente
 • Motivimi, shoqërueshmëria dhe aftësitë komunikuese
 • Entuziazëm, përkushtim dhe aftësi negociuese
 • Afinitet i lartë në shitje
 • Sjellje të mira, me vetëbesim dhe sjellje sovrane
 • Gatishmëria për të udhëtuar

Përfitimet:

 • Një punë interesante
 • mundësitë e trajnimit
 • Mbështetje nga back office, departamenti i marketingut dhe teknologjisë
 • Të ardhura të lidhura me performancën dhe të zgjerueshme
 • Atmosferë e mirë pune
 • Makinë kompanie

Ne mezi presim të marrim dokumentet tuaja kuptimplote të aplikimit me detaje të datës suaj më të hershme të mundshme të fillimit dhe pritshmërive tuaja për pagën. Ju lutemi dërgoni këtë në departamentin tonë të burimeve njerëzore, nëse është e mundur me email.

Nubassa Gewürzwerk GmbH
Diapazoni i madh i udhëtimit 14
68519 Viernheim

Telefoni: +49 (0)6204 9627-0

Faksi: + 49 (0) 6204 75811

Email: personal@nubassa.de

 

prapa Prapa