CT clip teknikë GmbH Germany


Grossenhainer Rr. 126
01662 Meissen , Gjermani
Tel.: + 49 (0) 3521-718 361
fax: + 49 (0) 3521-718 362
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.cliptechnik.de
përditësuar më: 13.10.2021
Anëtar që nga: 11.03.2014

CT clip art Germany ofron klientëve nga tregtia, SME-ve dhe zgjidhje industriale paketimit në teknologji mbylljes clip.

Të gjitha gërshërë e ClipStar- dhe CDC seri janë ndër të cilësisë dhe higjienës kërkesat më të rrepta në Gjermani prodhuar.

nga  Bag paketim Clipper për shpendët, gjysmë-automatike makina të dyfishtë prerë për zorrë natyrore dhe artificiale, deri në plotësisht automatike double-clip Sistemit

për industrinë, ne jemi gjithashtu t'ju ofrojë më të përshtatshme për kompjuterin tuaj operacion të prodhimit të aftë.

makina Tabela Clipping ngushtë Clipstar Serie shpejtë dhe të sigurtë të gjitha llojet e qeseve plastike, plastike dhe fibroze zorrë dhe zorrë për prodhimin e mishit të bukura dhe salcice. Caliber shkon nga 13 - 200mm mund të jenë të mbyllura në mënyrë të besueshme dhe të vulosur nga përdorimi i seri të ndryshme clip.

Natyrisht, në bazë të kërkesës me një lak pezullimin ose një etiketë për identifikim.

Tonë gërshërë të dyfishtë seri CDC përmbushur të gjitha kërkesat si tavolinë gërshërë të dyfishtë deri në plotësisht automatike makina për cilësinë dhe besueshmërinë.

Materialet e përdorura garantojnë një vlerë të vazhdueshme të lartë dhe janë zhvilluar në bazë të kërkesave të rrepta higjienike.

Gama kalibrit të 25-105 mm garanton fleksibilitet të lartë. Klipi seri CT 800 ofrojnë siguri maksimale me madhësi minimale.

Naturnaturdärme të mbyllet me një klip të vogël. Megjithatë, kjo seri clip ofron siguri të lartë në kalibrit të variojnë deri 105mm. Kjo është unike!

Njësitë ftohje në lidhje me tonë pajisjet e zorrëve goditjen të përpunuara të mishit dhe mishit pjesë deri në një gamë të kalibrit të 160mm.

këto produkte mund të jenë të paketuara në plastike dhe fibra lëkurat dhe në rrjetet në kombinim me film kolagjenit.

Nëse fruta, perime, Djathë ose nonfood produkte të tilla si mishrat ose Expander eksploziv, Në gamën tonë të gërshërë ju gjithmonë do të gjeni një të drejtë.

mbylljet Resealable clip mund të jetë me shtypjen ose embossing sistemeve për identifikimin, për shembull, paketimit të mesëm (për mbrojtjen e trajtuar) të përpunimit dhe të ofrohet plotësisht automatike.

Vizitoni faqen tonë në www.cliptechnik.de dhe të informojë veten në lidhje me makinë clip ose zgjidhje të paketimit për E tyre Prodhimit.

Shumë konsumatorë të kënaqur kanë qenë duke punuar me shumë sukses me sistemet tona clip. Le të ju bindin në një nënndarje demonstrim në kompaninë tuaj nga cilësinë dhe besueshmërinë e produkteve tona.

Ekipi i CT clip art Gjermani GmbH është gjithmonë në dispozicionin tuaj.

 


Fjalët kyçe: prerës çantash dhe rrjetash | Makina kapëse | Makina kapëse | Paketimi i mishit dhe ushqimit | Prerëse sallamesh