Frontmatec GmbH
Në Brok 10a
44534 Luenen ,
Tel.: + 49 25 21 / 85 07 0
fax: + 49 25 21 / 85 07 90
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: https://www.frontmatec.com
përditësuar më: 19.09.2022
Anëtar që nga: 08.02.2021

Frontmatec GmbH, me qendër në Lünen, është pjesë e Grupit ndërkombëtar Frontmatec.

Frontmatec furnizon teknologjinë më të fundit për automatizimin në industrinë e mishit - nga klasifikimi i kufomave, linjat e therjes, sistemet për prerjen dhe kockëzimin, Teknologjia e peshimit, aplikimet robot, Sisteme kontrolli deri në logjistikë dhe paketim duke përfshirë zgjidhjet softuerike për të gjitha fushat.

Frontmatec është një lider në zhvillimin teknologjik të sistemeve, proceseve dhe zgjidhjeve që plotësojnë standardet më të larta për sa i përket mirëqenies së kafshëve, ergonomisë, higjienës dhe vlerës së shtuar.

Projektet komplekse të therjes dhe prerjes zbatohen sipas kërkesave individuale të klientit - nga konceptet e para, dizenjimi, prodhimi dhe montimi para përfundimit, instalimit dhe shërbimit pas shitjes.

Inxhinierë me përvojë dhe specialistë të PLC janë në dispozicion për mbështetje 24/7 për shërbimin optimal të klientit.


Fjalët kyçe: teknologji transportuese | Renditni mbledhjen, rrjedhën dhe ruajtjen e një vendi | Logjistikë | Zgjidhje robotike | Pa | Thertoret | Prodhuesit e pajisjeve therëse | Sistemet e therjes | Bimë prerëse | Çmontimi