Kasap Freese
Goldenstedter-Rr. 9
49429 Visbek ,
Tel.: 04445 7513
Kontakt personi: Ludger Freese
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.world-wide-wurst.de
përditësuar më: 24.07.2013
Anëtar që nga: 29.09.2012

Ne e duam freskinë!

Biznesi ynë është rritur brenda viteve 50 nga kasap në shërbimet e partisë restorant dhe pastaj me vit urdhërat 2.000. Rreth 95% e të gjithë mishit dhe produkteve suxhuk prodhimin e atyre veten.

Në shërbim ne në thelb gatuajmë gjithçka vetë. Salcat, supat ose ëmbëlsirat nga "çanta" janë një tmerr për ne.

Ne që jemi Carola Freese (Menaxher i shtëpisë dhe kuzhinier) dhe Ludger Freese (Master kasap dhe kryemjeshtër i esnafit të kasapëve Vechta) dhe të gjithë ekipit tonë!


Ne ju ftojmë përzemërsisht të hidhni një vështrim rreth faqes sonë të internetit. Përdorni "idetë tona të ngrënies" për festën tuaj, të cilat ne do të ishim të lumtur t'ju dërgonim.

Nëse keni nevojë për këshillë ose informacion: Ne jemi në dispozicionin tuaj.


Fjalët kyçe: shurrë | Suxhuk në të gjithë botën | Blini suxhuk në internet
Listuara në: ZIP 4