kasap Stephan


Rinderbachstr. 7
55218 Ingelheim ,
Tel.: 06132 - 2279
Kontakt personi: Gebhard Stephan
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.metzgerei-stephan.de
përditësuar më: 14.05.2014
Anëtar që nga: 09.05.2014

Natyrisht, Zeitgeist gjithashtu ka gjetur rrugën e saj në tonat, prandaj kemi marrë parasysh zakonet dhe kërkesat e konsumit të klientëve tanë me produkte dhe zgjerime të reja në gamën e produkteve.

Parimet e ngurta janë:

Nevoja për mirëqenien e kafshëve - Qëndrueshmëria në lidhje me kafshë - kjo është ajo që ne qëndrojmë për të! Idealizmi është - për të thënë lamtumirë për produktet e parafabrikuara apo qese të gatshme për të në thelb të vendosur veten në të mira e vjetër të artit kuzhinës, supave dhe salcat dhe procesin e mëtejshëm. Ajo shije uniformë nuk është më, por kjo e vë çdo gjellë vulën e vet individuale të shijes. Kreativiteti, hapja ndaj ideve të reja dhe dashuria për profesionin! Ju mund gjithmonë përvoja / shoh / shije me ne.

Kanë filluar vazhdimisht eksperimente të reja, të tilla si: enët e reja, recetave të reja dhe recetave të mishit, produkte të reja në zonën e delikatesë ose dhuratë. Një herë në javë, i gjithë ekipi i prodhimit ulet për të diskutuar diçka të re në takimin e ashtuquajtur të ekipit, ose për të diskutuar çështjet e përgjithshme të produktit / shërbimit. Sqaroni çështjet e prodhimit.

Nga rruga !!! A ju falënderoj për përkushtimin e madh dhe mbështetjen, përdorim të përditshëm si dhe besimin e stafit tonë të madh, ata janë përfshirë domosdoshmërisht - edhe një motivim të vazhdueshëm për sukses - në rutinën tonë të përditshme, për kënaqësinë e klientëve tanë.

Fjalët kyçe: mirëqenia e kafshëve | tradita
Listuara në: ZIP 5