Thüfleiwa AG


Buttstädter Strasse 26
99510 Apolda , Gjermani
Tel.: 0 36 44 / 51 89 - 0
Kontakt personi: Z. Chamberlain
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.thuefleiwa.de
përditësuar më: 25.04.2016
Anëtar që nga: 29.09.2012

Thüfleiwa

mishi dhe produktet Thuringian suxhuk
Prodhimi dhe shpërndarja AG Apolda

Ne jemi një ndërmarrje të mesme për prodhimin e mishit dhe produkteve të suxhuk origjinale Thuringian, të cilat mund të duken të kthehet në një traditë 100-vjeçare.

Aktualisht ne të punësojë punëtorë 145. Ne kemi një të fuqishëm sektorin e prodhimit dhe përpunimit. Në dekompozim tonë deri në 5 ton trupin e pajetë të gjysmave të viçi dhe derri dhe mish pjesëve janë të përpunuara në prodhimin dhe tregtimin e mishit çdo ditë. Prodhimi javore suxhuk është rreth 20 t. Kufomat gjysmë të vijë pa ndryshim nga institucionet me një garanci të origjinës.

Që 1996 ne jemi në zotërim të një miratim të BE-së. Përveç kësaj, kompania jonë ka qenë në përputhje me kriteret e QS-certifikuar të mishit dhe produkteve të mishit në fazën e përpunimit në 2006. Që nëntor 2010 ne jemi të certifikuar sipas ISO 22000.

Ne të veprojë degët 27 në Thuringia dhe Saksoni-Anhalt. Që specializantët 1994 janë të trajnuar në disiplinat "Fleischer për ushqime dhe të konservuar" dhe "shitës në tregtinë ushqimore" në kompaninë tonë. Aktualisht ne tren gjatë tri viteve të trajnimit të nxënësit 20.

të dhënat operative Degët: 27
Punonjësit: 145
Miratimet: Miratimi i BE-së
Certifikatat: ISO 22000
Prodhimi vjetor: rreth 1.000 ton mish

Fjalët kyçe: Thuringian Rostbratwurst | Suxhuk Thuringian | Specialitete suxhuku Thuringian
Listuara në: Industria e mishit