Industria e përpunimit të mishit në Gjermani. kompani të lartë në industrinë e mishit. Lista e ndërmarrjet më të mëdha të mishit të përpunimit. Specialitete rajonale e kompanive dhe prodhuesve nga Bavaria, Thuringia, North Rhine-Westphalia, Berlin, Brandenburg, Hessen, Rheinland Pfalz, Saarland, Niedersachesen, Baden Württemberg dhe shteteve të tjera ...