Wiesenhof pulave-Kontor GmbH


_ Wiesenhof është Germany markë e pulave No .. 1 dhe ka qenë gjithmonë një pionier në industrinë e pulave. Breeders, Hatcheries, mullinj ushqim, edukate me fermerët partnere dhe therjes dhe përpunimit të objekteve të përfunduar integrimin vertikal të biznesit familjar.

SA Premium Foods GbR


_ Service, prodhuesi, shumicë e mishit të freskët me cilësi të lartë.

Global-Fleisch Walter Schmid GmbH & Co. KG


_ Ne jemi një kompani në pronësi të familjes, kompetencat tona kryesore janë të importit të mishit nga Amerika e Jugut, atë që ne tashmë po veprojnë gjatë viteve 40. Prerje bimore në hap me kohën e teknologjisë.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 4 5 6 7 tjetër fund »