SÜFFA


_ Përzierja e bën atë! SÜFFA 2020 është panairi i vetëm tregtar i Gjermanisë që përshkruan të gjithë asortimentin për kasapet artizanale dhe ofron gjithçka për vendime të shëndosha investuese - të kualifikuara dhe kompetente. 07. në 09. Nëntor 2020.

Anuga FOODTEC


_ Një pikë takimi për vendimmarrësit. Një vend për largpames. Një vend për specialistët. 2018 është Anuga FOODTEC përsëri një ngjarje të detyrueshme për zbuluesve dhe njerëz si ju të cilët nuk duan të humbasë trendet e së ardhmes. 20. të 23. March 2018, Messe Köln.

Anuga


_ Rreth ekspozuesve 6.700 nga rreth 100 vende. Rreth vizitorëve 160.000 180 nga vendet. 284.000 m² Ausstellungsfl dhemb. Anuga është më e madhe ushqimet dhe pijet drejtë të tregtisë për të, shërbimi tregtar të ushqimit dhe të tregut hotelieri në mbarë botën.

FACHPACK


_ FachPack duo tjetër mbahet nga 25. të 27. Shtator 2018 dhe 24 nga. të 26. Shtator vend 2019 në Nuremberg.

Doga


_ Doga është e drejtë tregtare për kompanitë në industrinë qebap. Këto përfshijnë prodhuesit Döner, furnizuesit dhe restorante. Kompanitë, sipërmarrësit dhe vendimmarrësit të takohet të bisedoj me klientët, blerësit dhe furnizuesit

IFFA


_ Nr. 1 industria e mishit. Programi Ekspozita mbulon fushat e therjes, prerjes, përpunimin, peshon, mbushjen / paketimin, përcjellë, ftohje, ruajtjen, transportin, shitjen dhe ndihmëse për mish dhe sallam produkteve. Nga 4. të 9. Mund 2019 në Frankfurt!

BioFach


_ BioFach entuziazëm për shumë vite për ushqim prodhuar në mënyrë organike. Përvoja ekspozitë kryesor në botë për produktet organike të certifikuara si ngjarjen më të madhe në industrinë!
« fillim i mëparshëm 1 2 tjetër fund »