Doga


aeroporti Tempelhof
12101 Berlin ,
Tel.: 030 / 28 50 68 26
fax: 030 / 28 50 68 25
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 09.01.2014
Anëtar që nga: 28.09.2012

"Qebap qëndron jashtë!"

Doga është i pari dhe vetëm kontaktoni tregtisë industrinë Döner drejtë në të gjithë botën dhe është hera e katërt në hangar 2, Tempelhof Aeroporti Berlin vend. Prodhuesit, furnizuesit dhe caterers do të prezantojë punën dhe produktet e tyre për rreth m² 4.700 ...

Fjalët kyçe: panairi i qebapit | Panairi i mishit | qendra e ekspozitave Berlin
Listuara në: në brendësi