SÜFFA, Stuttgart
Messepiazza 1
70629 Stuttgart , Gjermani
Tel.: + 49 711 185600
fax: + 49 711 185602440
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.sueffa.de
përditësuar më: 21.11.2023
Anëtar që nga: 28.09.2012

SÜFFA - Panairi i tregtisë për industrinë e mishit

28 deri më 30 shtator 2024, Messe Stuttgart

SÜFFA është gjithashtu 2024 mbledhja më e rëndësishme e industrisë për industrinë e mishit në Gjermani. Këtu, liderët kryesorë të tregut të industrisë ofrojnë risitë emocionuese, teknologjinë e sofistikuar dhe zgjidhjet e përshtatura për prodhimin, shitjet dhe tregjet jashtë shtëpive.

Për shkak të ndryshme dhe cilësinë e ekspozuesve, në kombinim të balancuar të zonave të ekspozitës dhe të gjerë duke filluar, programi kornizë informativ SÜFFA nuk është vetëm një barometër trend, por edhe trendsetters.

sueffa-2021-përshtypjet-2.jpg

www.sueffa.de


Fjalë kyçe: panair kasapi | Panairi i mishit | Panair për industrinë e mishit
Listuara në: në brendësi