IFFA


Ludwig-Erhard-Anlage 1
60327 Frankfurt am Main ,
Tel.: + 49 69 75 75 0-
fax: + 49 69 75 75-64 33
Email: Vetëm për përdoruesit e regjistruar
Uebfaqja: Vetëm për përdoruesit e regjistruar
përditësuar më: 04.10.2021
Anëtar që nga: 28.09.2012

Nr. 1 industria e mishit

Gama e ekspozitave mbulon fushat e therjes, prerjes, përpunimit, peshimit, mbushjes/paketimit, bartjes, ftohjes, ruajtjes, transportit, shitjes si dhe aditivëve për produktet e mishit dhe sallamit dhe proteinat alternative. Vetëm këtu mund të merrni një pasqyrë kaq gjithëpërfshirëse të makinerive dhe sistemeve për të gjitha fazat e procesit - nga therja te përpunimi te paketimi.

Fjalë kyçe: Panairi i Mishit në Frankfurt
Listuara në: në brendësi