Anuga FOODTEC
Messeplatz 1
50679 Köln ,
Tel.: (+49) (0)69 24788-315
fax: (+49) (0)69 24788-129
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.anugafoodtec.de
përditësuar më: 25.05.2022
Anëtar që nga: 28.09.2012

Panairi ndërkombëtar për teknologjinë e ushqimit dhe pijeve

Një vend takimi për vendimmarrësit. Një vend për vizionarët. Një vend për specialistë. Anuga FoodTec tjetër do të jetë edhe një herë një ngjarje e domosdoshme për eksploruesit dhe njerëzit si ju që nuk duan të humbasin tendencat e së ardhmes.

Jini aty kur furnitorët më të rëndësishëm në botë për industrinë ushqimore prezantojnë risitë e tyre.

Etiketa: 2018 | Panairi i Kasapit | Meat Fair Këln | Panairi tregtar i Këlnit
Listuara në: në brendësi