Anuga
Messeplatz 1
50679 Köln ,
Tel.: 0221 821 2240
fax: 0221 821 99-3410
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.anuga.de
përditësuar më: 27.07.2015
Anëtar që nga: 05.06.2013

Anuga Mishi - Panairi më i madh në botë të tregtisë për mishit dhe produkteve
 
Si një platformë të plotë ndërkombëtar të informacionit dhe të rendit për mish, sallam, lojës dhe pulave është Anuga Meat hapësira e ekspozitës bruto prej rreth
m² 55.000. Në të gjithë botën, nuk ka ekspozita të krahasueshme për industrinë e mishit. Përfaqësuar kompanitë kryesore, si dhe furnizuesit të vogla dhe të mesme. Bëni gamën e plotë të prodhimit të mishit në fazat e ndryshme të përpunimit janë: të produkteve të papërpunuara mishit mbi përgatitjet e mishit dhe produkteve komoditet për sallam dhe proshutë produkteve gjobë dhe specialitete rajonale.
 
Anuga Mish do të zënë Salla 5, 6 9 dhe qendrën Këln ekspozitë. Me nën-segmentet e saj salcice (Hall 5.2 6 dhe), mishi i kuq (Salla 6 9 dhe) dhe shpendëve (Salla 9) ajo ofron blerësit Tregti një orientim të shkëlqyer. Ndër kompanitë ekspozuese përfshijnë 2 Motrat STORTEBOOM, ABP Group, AJC International, Amadori, Bell, Beretta, Borg Meier, CAMPOFRIO, Citterio, danez Crown, Inalca, JBS, LDC, MHP, Nippon Ham Foods, Plukon Shpendët, mulli Rügenwalder, SMITHFIELD, Tonnies, Tyson Foods, Vion, Westfleisch, Wiesenhof dhe Wiltmann. Investime të mëdha Komunitetit ardhur nga Argjentina, Australia, Belgjika, Brazili, Gjermania, Franca, Italia, Kanada, Austri, Spanjë, Afrikën e Jugut, Turqia dhe Shtetet e Bashkuara.


Fjalët kyçe: mish | Panairi i tregtisë së mishit | Qendra e Ekspozitës së Këlnit
Listuara në: në brendësi