FACHPACK


Ekspozita Qendra
90471 Nuremberg ,
Tel.: +49 911 86 06 0
fax: +49 911 8606 8228
Email: Vetëm për përdoruesit e regjistruar
Uebfaqja: Vetëm për përdoruesit e regjistruar
përditësuar më: 04.11.2016
Anëtar që nga: 25.04.2016

Në 2017, FachPack i thotë lamtumirë vitit tradicional të pushimit.

FachPack duo tjetër mbahet nga 25. të 27. Shtator 2018 dhe 24 nga. të 26. Shtator vend 2019 në Nuremberg.

Etiketa: paketim | printim ambalazhi | Logjistika e paketimit | ekonomia e paketimit
Listuara në: në brendësi