Evenord


_ Panairi tregtar për tregtinë kasapëve 'në jug.

javën e gjelbër


_ Java Ndërkombëtare e Gjelbër është një unik në ekspozitën e saj orientimit të ushqimit, bujqësisë dhe hortikulturës. Njëkohësisht, IGW është pika e fillimit për Forumin Global për Ushqimin dhe Bujqësinë (GFFA) me më shumë se ministrat e departamenteve 60.
« fillim i mëparshëm 1 2 tjetër fund »