EUROCARNE


_ Një ngjarje tradicionale, 27. Koha do të zhvillohet ...

Industria e mishit dhe shpendëve Moskë


_ Industria e mishit dhe e pulës në Moskë është një panair tregtar për industrinë e mishit dhe blegtorinë që mbahet çdo 2 vjet.

Mbledhja e mishit


_ Takimi mishi është një e drejtë vjetor të tregtisë për industrinë e mishit në Silesia, Poloni dhe një ekspozitë moderne ndërkombëtare për mish se nevojat specifike të sipërmarrësit dhe tregtarët e adresat e biznesit kasap.

Ushqimi dhe pijet Chişinău


_ 1993 nisur gjen ushqim dhe pije në kryeqytetin e Moldavisë në vit për vizitorët e tregtisë së mbajtur -Një panairin ndërkombëtar të tregtisë për ushqim dhe lëndëve të para për prodhimin e tyre.

Meat Days Athens


_ Meat Days Athina kthehet nga viti në vit 2012 të tregtisë vizitorë dhe ka vendosur veten si Panairin greke për mish dhe pajisje që nevojat specifike të sipërmarrësit dhe tregtarët e adresat e biznesit kasap.

TecnoCarnicos andina Bogota


_ Ky panair dhe Kongresi për të përpunimit të mishit vend çdo dy vjet në kryeqytetin kolumbian Bogota stattund sjell prodhuesit dhe konsumatorët e produkteve të mishit së bashku. Ajo ka për qëllim vetëm të vizitorëve profesionale.

TecnoCarne Sao Paulo


_ TecnoCarne është një panair për teknologji për industrinë e mishit dhe të zhvillohet në dy herë në vit në Sao Paulo në vend. ekspozues 650 nga e gjithë bota morën pjesë në këtë panair 2013 për vizitorët tregtare marrin pjesë - dhe në rritje.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 4 5 6 tjetër fund »