EUROCARNE


Viale del Lavoro 8
37135 Verona ,
Tel.: + 39 045 829 8176 | + 39 045 829 8130
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.eurocarne.it
përditësuar më: 20.01.2018
Anëtar që nga: 29.10.2014

Euro Carne - 27. Panairi ndërkombëtar i zinxhirit të prodhimit të mishit

Industria ndërkombëtare e mishit ju fton në takimin e industrisë në Verona (Itali). Një ngjarje tradicionale, 27. Koha do të ndodhë.

Nga kafshëve në therje deri në banak shitjes. Mirë se vini në ngjarjen më të plotë të industrisë!

Një aktivitete intensive promovuese dhe rezultatet e orientuar iniciativa për ekspozuesit dhe profesionistët e industrisë janë parakusht për mbledhjen masive në Verona faza ideal është për krijuesit e motivuar dhe qualilfizierte në shitje, me të cilat mund të zhvillohen projekte të reja, të performancës të bazuar.

I cili është në kërkim të produkteve të reja dhe zgjidhje, është një gamë të plotë të mallrave të gjejnë (por edhe për dyqane artizanale industriale):

 • Brokerimi, kompanitë e importit dhe eksportit
 • Impiantet dhe pajisjet për therje, prerje dhe përpunimin e mishit, por edhe makinat e vogla dhe pajisje
 • Sisteme dhe pajisje për ruajtjen dhe ftohjen e mishit
 • Aditivëve, përbërësit dhe materialet për përpunimin e mishit
 • Pajisjet dhe materialet për higjienën dhe sigurinë e mjedisit
 • Pajisjet dhe objektet për hapësirat punuese dhe shpërndarësit
 • makineri të vogla për shitore
 • Sistemet dhe pajisjet për logjistikë brendshme dhe magazinimit
 • Sistemet e peshon për industrinë
 • Makineri, pajisje dhe pajisje shtesë
 • Teknologjitë dhe materiale për dozë dhe paketimin
 • Produkte të freskëta dhe të ngrira të mishit
 • Sherbime

Për më shumë informacion:

Tel. + 39 045 829 8176 / 39 045 829 8130 +


Na ndiqni:

Facebook: EurocarneVeronafiere

Twitter: EurocarneVerona


Fjalët kyçe: panairi i industrisë së mishit | Panairi i industrisë së mishit | Italia e ndershme
Listuara në: Botëror